Java

Predavanja so razvrščena po abecednem vrstnem redu naslova predavanj.


Alen Roguljić

Učinkovit prehod razvoja programskih rešitev na sodoben način

Alen Roguljić
Ineor d.o.o.

Pravilna izbira tehnologij, načina razvoja in nenazadnje tudi delovnega procesa omogoča točno in učinkovito doseganje zastavljenih ciljev razvoja in preprečuje časovna in finančna odstopanja od zadanih načrtov. Hkrati zmanjšuje tudi arhitekturne, tehnološke in licenčne soodvisnosti.

Predstavil bom potrebo po sodobnem in učinkovitem načinu razvoja, testiranja, nameščanja in spremljanja delovanja aplikacij v različnih okoljih, kakršnega uporabljamo v podjetju Ineor. Predstavil bom tudi prehod na arhitekturo mikrostoritev in kdaj je sploh primeren trenutek za takšen prehod. Dotaknili se bomo tudi dobrih in slabih praks prehoda ter si ogledali, kako lahko sodobne tehnologije olajšajo proces razvoja.

Z vpeljavo avtomatičnega prevajanja, preverjanja in nameščanja aplikacij v različna okolja z rešitvami za CI/CD, smo v Ineorju dosegli ključni preskok v produktivnosti razvoja programskih rešitev.


Informacije o predavanju

Jezik / Language: SLO


O Avtorju

Razvoj programske opreme in konstantno spremljanje razvoja novih tehnologij je bila vedno moja strast. Zadnjih 7 let se ukvarjam z razvojem v Javanskem ekosistemu ter z modernimi pristopi razvoja programske opreme. Pri svojem delu konstantno stremim k izboljševanju procesa razvoja programske opreme, ki je danes ključnega pomena za uspešno razvojno podjetje.

  • # Java

Vsebina iskanje