Database development

Predavanja so razvrščena po abecednem vrstnem redu naslova predavanj.


Zoran Tica

QR Code Plug-in - Zgodba o življenjskemu ciklu APEX plug-ina

Zoran Tica
ZT-TECH

Na predstavitvi želim deliti izkušnje in zaključke, do katerih sem prišel v času moje prve "ekspedicije" v področje APEX plug-ina.

Predstavljen bo celoten življenski cikel APEX plug-ina-od, prvih ideja o kreiranju plug-ina, nabiranja informacij, razvoja plug-ina, uporabi v aplikacijama, do javne objave plug-ina na spletu. Zgodbo bo spremljal konkretnen primer - QR Code APEX plug-in.


Informacije o predavanju

Jezik / Language: SLO


O Avtorju

Zoran Tica je poslovni analitik, načrtovalec informacijskih sistemov in podatkovnih baz in razvijalec z več kot 30 let izkušnje iz področja informacijskih tehnologij. Zadnjih 15 let se je specializiral za Oracle produkte in tehnologije - podatkovno bazo, PL/SQL, Application Express, Forms/Reports/Designer, Java. Kot predajatelj se udeležuje konferenc v regiji, kot so Apex Alpe Adria ter različnih Oracle User Group (Slovenija, Avstrija, Hrvaška). Je lastnik podjetja ZT-TECH, ki ponuja storitve iz področja IT svetovanja, analitike, projektiranja in razvoja. Certificiran OCP za Advanced PL/SQL, Oracle Forms in Java SE.
  • # APEX

Vsebina iskanje